18.11.2019 - Terhi Vapola

Muutos on käynnissä - hyppää kyytiin!

Yhdistetään voimat on Helenille enemmän kuin pelkkä slogan - se on toimintatapa. Tämän yksi ilmentymä on uusi sijoitusohjelmamme Helen Ventures, joka tekee virallisen ensiesiintymisensä Slushissa.

Energia-alalla tapahtuu tällä hetkellä valtavasti, ja on mahtavaa olla mukana muutoksessa. Innovointi ei kuitenkaan ole Helenille uutta: meillä on pitkä historia uusien energiaratkaisujen edelläkävijänä. Olimme muun muassa Suomen ensimmäinen aurinkopaneeleita ja energian varastointia kuluttajille tarjoava yritys. Uuden kehittäminen on dna:ssamme, ja se on meille ensiarvoisen tärkeää matkatessamme kohti hiilineutraali 2035 -tavoitetta.   Uskomme, että tuon tavoitteen asettamiin haasteisiin vastataan parhaiten yhteistyöllä. Tästä syystä olemme perustaneet Helen Venturesin. Sen avulla haluamme yhdistää voimamme innovatiivisten kasvuyritysten kanssa kiihdyttääksemme koko energia-alan murrosta.

Voimien yhdistäminen ei jää vain sananhelinäksi, sillä olemme valmistautuneet sijoittamaan 50 miljoonaa euroa seuraavan viiden vuoden aikana. Helen Venturesissa ei kuitenkaan ole kyse ainoastaan rahoituksesta vaan ennen kaikkea kumppanuudesta: vahvalla energia-alan osaamisella pystymme tarjoamaan start-upeille ja yrittäjille vahvaa substanssia, kattavat verkostot sekä ketteriä pilotointimahdollisuuksia.

Uusien kumppanuuksien etsinnässä meitä ohjaa ensisijaisesti ennakkoluulottomuus ja uteliaisuus. Kiinnostava partneri voi löytyä esimerkiksi digitaalisista ratkaisuista tai kiertotalouden parista - ja kaikkialta siltä väliltä. Tärkein edellytys on yhteinen visio hiilineutraalista tulevaisuudesta.

Helen Ventures tekee ensimmäisen esiintymisensä vuoden 2019 Slushissa, mistä olemme valtavan innoissamme. Osana tapahtumaa järjestämme Helen Ventures -lanseeraustilaisuuden, jossa yhdessä Demos Helsingin kanssa johdatamme vieraamme mielenkiintoisiin keskusteluihin muun muassa hiilineutraalin tulevaisuuden mahdollistavista innovaatioista ja datan merkityksestä niissä. Mikäli olet tulossa Slushiin ja visiomme resonoi sinussa, tule rohkeasti nykäisemään hihasta niin jutellaan lisää!


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.