VP, Dr. Terhi J. Vapola

24 vuotta kokemusta pääomasijoittamisesta, hallitustyöskentelystä, yrittäjyydestä ja johtotehtävistä kansainvälisissä teknologian kasvuyrityksissä.

Aiemmat tehtävät: Springvest CEO (growth capital), Lureco CEO (seed capital), Nokia (2xmobile funds), startup CEO (Red Herring and Red Dot -voittaja)

Director, Mikko Huumo

12 vuotta kokemusta pääomasijoittamisesta, tuotekehityksestä ja energia-alan liiketoiminnan kehitystehtävistä.

Aiemmat tehtävät: Fortumin venture capital yksikkö, Pöyryn liikkkeenjohdon konsultointi sekä hallitus- ja neuvonantajapaikkoja startup-yrityksissä

M&A Director, Pirita Näkkäläjärvi

15 vuoden kokemus globaaleista yrityskaupoista, strategiasta, viestinnästä ja johtamisesta. 

Aiemmat tehtävät: Nokia M&A, PwC, Merrill Lynch, Booz & Company, Strategy&, Valmet, Yleisradio

Associate, Henri Isohanni

7 vuoden kokemus pääoma- ja riskisijoittamisen sekä yrityskauppoihin liittyvistä transaktioista. Työskenteli aiemmin B2B-software -yritysten sijoitusten (Series A ja Series B) parissa Keski- ja Itä-Euroopan maissa.  

Aiemmat tehtävät: 3TS Capital Partners, Borenius Attorneys

Helen Venturesin tarina

Helen tuo uuden energia-aikakauden mahdollisuudet kaikkien ulottuville. Nyt vauhditamme uusia ratkaisuja yhdessä Helen Venturesin kanssa. 

Helenillä on pitkä historia tehokkaan energiajärjestelmän kehittämisessä. Helen on luonut uraauurtavia ratkaisuja energian tuottamiseen, varastointiin ja optimointiin vaativissa kaupunkiympäristöissä. Helenin energiantuotanto onkin palkittu maailman tehokkaimpana, ja tällä hetkellä yhtiön tavoitteena on sataprosenttinen hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä.

Helen on suunnannäyttäjä uusissa energiaratkaisuissa. Suomen ensimmäisen kaksisuuntaisen V2G-latauspisteen sähköautoille asensi Helen. Myös ensimmäiset kuluttajille suunnatut aurinkopaneelit ja energian varastointiin liittyvät ratkaisut ovat Helenin. 

Nyt Helen yhdistää voimansa innovatiivisten startupien kanssa, jotka haluavat ravistella energia-alaa.

Helen Ventures on olemassa energia-alan uudistamiseksi ja kasvattamiseksi. Intohimonamme on kehittää entistä älykkäämpiä ja puhtaampia ratkaisuja vastaamaan tämän päivän ja huomisen energiahaasteisiin. Tavoitteenamme on luoda energiajärjestelmä, jonka avulla jokainen voi tuottaa, käyttää ja säästää energiaa ympäristöä kunnioittaen.

Energia-alan lisäksi haluamme uudistaa myös kasvusijoittamista. Helen Venturesin kanssa startup saa pitkäjänteisen rahoituksen ja tukea osaamisen rakentamiseen sekä asiakaskunnan kasvattamiseen. Yhdistämme maailmanluokan energiaosaamisen innovointiin, avaamme ovia ja tarjoamme kumppaneillemme ketteriä pilotointimahdollisuuksia. 

Hiilineutraali tulevaisuus on pian täällä. Helen ja Helen Ventures ovat sitoutuneet pyrkimään hiilineutraaliuteen alle 15 vuodessa. Helen Venturesin tavoitteena on edistää energia-alan murrosta kumppaneidensa kanssa. Yhdessä vauhditamme tulevaisuutta. 

Sijoitamme 50 miljoonaa euroa energia-alaa mullistaviin teknologioihin. Liity joukkoomme!