Portfolioyhtiömme Virta on Euroopan nopeimmin kasvava sähköautojen latauspalveluiden tarjoaja

Maaliskuun alussa julkaistu Financial Timesin Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten lista antaa aihetta olla ylpeä, sillä Helen Venturesin portfolioyhtiö Virta on listan mukaan Euroopan nopeimmin kasvava sähköautojen latausalusta.

Financial Times listasi nyt neljännen kerran Euroopan tuhat nopeimmin kasvavaa yritystä. Virta nousi tämän vuoden listauksessa sijalle 179 ‒ korkeammalle kuin mikään muu sähköautojen latauspalveluiden tarjoaja.

Lue lisää »
Blog post image

Helen Ventures -tiimi kasvaa kolmella huippusijoittajalla

Energia-alan murros tarjoaa uusia mahdollisuuksia startup-yrityksille. Kasvuyrityksiin sijoittaminen ja kumppaniverkoston kasvattaminen kumpuavat Helenin strategisista tavoitteista. Helen Ventures vahvistaa nyt sijoitustiimiään.

Lue lisää »
Blog post image

Muutos on käynnissä - hyppää kyytiin!

Yhdistetään voimat on Helenille enemmän kuin pelkkä slogan - se on toimintatapa. Tämän yksi ilmentymä on uusi sijoitusohjelmamme Helen Ventures, joka tekee virallisen ensiesiintymisensä Slushissa.

Lue lisää »
Blog post image

Sähköautojen latauspalveluyhtiö Virta Oy saa 4 miljoonan euron sijoituksen

Helen Ventures kasvattaa pääomasijoitustaan vauhdikkaasti kansainvälistyvässä Virta Oy:ssä (Liikennevirta Oy). Sijoitettavan pääoman arvo on 4 miljoonaa euroa.

Lue lisää »
Blog post image

Helen oy valmistautuu sijoittamaan jopa 50 miljoonaa euroa energia-alaa ravisteleviin kasvuyrityksiin

Helen Oy on käynnistänyt uuden Helen Ventures -sijoitustoiminnan, jonka tavoitteena on kiihdyttää energia-alan murrosta yhdessä startup-kumppaneiden kanssa. Helen Ventures on strateginen sijoittaja, joka tukee energia-alaa ravistelevia ja uudistavia kasvuyrityksiä.

Lue lisää »

Kiinnostuitko? Lähetä sähköpostiosoitteesi.